Bakom JE Healing

Min resa och mitt intresse för alternativa vägar startade tidigt. I min bokhylla fylldes det på med böcker om örter, andlighet och personlig utveckling. Jag gick flera healingkurser i slutet av 90-talet, för lärare som Iris Hall och Lena Johansson (Reiki). Healingen är något som följt mig genom åren, den gör sig påmind när någon är i behov. Under flera år arbetade jag med löner och personalfrågor. Jag trivdes väldigt bra och det har givit mig mycket erfarenhet till mitt fortsatta arbete. Mitt intresse för människor har följt mig genom livet. Min önskan är att alla ska må så bra som är möjligt. 

2008 började jag en 2-årig utbildning till kost- och näringsterapeut på NNFS. Därefter kom mina två barn och jag fick vänta ett tag med att ändra bana. 

Örter ligger mig varmt om hjärtat. Jag är diplomerad örtterapeut från Nordiskt Näringscenter med lärare Dr Mic McMullen. Jag har även gått en örtkurs i nordiska örter "Att använda läkeväxter" för Alexandra de Paoli och en kurs i "Borrelia och co-infektioner" för Karin Fredriksson, Den vilda medicinen. 

Efter att ha haft minst två bekräftade Borrelia-infektioner varav en obehandlad så fick jag kontakt med frekvensmedicinen. Intresset väcktes och 2019 i samband med att jag blev sjuk fick jag kontakt med Anna-Karin Holm Perrin Sveriges återförsäljare av QX Worlds devicer. Jag gjorde en stor investering i CE-märkta Medicine Device Eductor, en av marknadens mest exklusiva frekvensmaskiner. Eductorn är ett otroligt verktyg till att påminna, träna och få kroppen till avslappning och självläkning. Eductorn är uppbyggd av kvantfysik, det minsta vi kan mäta idag. Allt har en egen frekvens. Det gör att det går att mäta och se obalanser och då även träna/påminna kroppen att vibrera i harmoni. 

Jag tror att vi är en själ som bor i en kropp, en kroppsjäl som vi måste ta hand om och lyssna på. Jag jobbar holistiskt, dvs. ser allt som en helhet. Vi är här för att uppleva och skapa vår drömvärld. Vad vi tänker på och hur vi handlar får konsekvenser. När vi mår bra resonerar vi på en hög frekvens och drar då även till oss höga/positiva frekvenser medan när vi inte mår bra så drar vi till oss låga/negativa frekvenser. Ju mer medvetna vi blir om det ju lättare blir det att vibrera på högre frekvenser och följa sitt hjärta (eller magkänsla) och leva sitt drömliv. Det är Du värd. 

Vänligen Jenny 

 

 

Fotograf: Malin Jimheart